Greguš sa v Jablonci pripravuje na boj o miesto v zostave

NETKY.SK • 7 Január 2015, 11:26 • 2 min
Greguš sa v Jablonci pripravuje na boj o miesto v zostave

JABLONEC - Slovenský futbalista Ján Greguš zmenil v zime dres v rámci najvyššej českej súťaže, prestúpil z Baníka Ostrava do Baumitu Jablonec.

slovakia

left justify in out

Od 7. kola bol kapitánom Ostravy, v aktuálne treťom tíme Synot ligy 2014/2015 ho však na jar čaká tvrdý boj o miesto v základnej zostave. "Je len málo popredných tímov, v ktorých nie je konkurencia. Pre každý klub je dobré, keď musia hráči bojovať o miesto v zostave," tvrdí 23-ročný stredopoliar. V pondelok 5. januára odletel s novými spoluhráčmi na kondičné sústredenie na Tenerife.

 

"Je to krok dopredu. Jablonec aj ja máme vysoké ambície. Viem, aký typ futbalu preferoval na jeseň, dal druhý najvyšší počet gólov," povedal o svojom prestupe pre iDnes.cz Greguš. V novom pôsobisku naňho čaká konkurencia v podobe Tomáša Hübschmana, Martina Pospíšila či Daniela Rossiho. "Konkurencia je veľká. Závisí odo mňa, ako sa mi bude dariť. Rozhodne momentálna forma. Každý si musí veriť rovnako ako ja," myslí si slovenský defenzívny záložník. 

 

"Ak by sme nemali vysoké ciele, bolo by to zlé. Pôjdeme krok za krokom a uvidíme, ako to dopadne," vyjadril sa k ambíciám Baumitu Ján Greguš. V Jablonci sa už stihol presťahovať do nového bytu. "Tu na severe je chladnejšie ako v Ostrave alebo na Slovensku. Som rád, že hneď máme kemp v teple," povedal pre iDnes.cz nitriansky odchovanec. K angažmánu v Baníku by sa už nerád vracal: "Možno je veľa ostravských fanúšikov, ktorí mi to zazlievajú. Je to moje rozhodnutie, za ktorým si stojím. Som rád, že prestup do Jablonca vyšiel."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies