VIDEO: Streľba pred barom si vyžiadala najmenej troch mŕtvych a vyše 10 zranených!

NETKY.SK • 6 Jún 2022, 08:01 • 2 min
VIDEO: Streľba pred barom si vyžiadala najmenej troch mŕtvych a vyše 10 zranených!

NASHVILLE - Prípad sa stal v nedeľu nadránom pri nočnom klube v meste Chattanooga v americkom štáte Tennessee.

slovakia

left justify in out

Podľa polície utrpelo pri útoku strelné zranenia 14 ľudí a ďalší traja zostali zranení po tom, ako do nich narazilo auto, ktorého vodič sa pokúšal o útek, uviedla šéfka miestnej polície Celeste Murphyová. Podľa Murphyovej zomreli v dôsledku strelných poranení dvaja ľudia a tretia osoba zahynula po tom, ako ju zrazilo auto. Stav viacerých účastníkov incidentu je pritom kritický.

 

 

Príslušníci polície podľa Murphyovej reagovali na hlásenie o streľbe na ulici McCallie v blízkosti nočného klubu, ktoré dostali o 2:42 nadránom miestneho času. Po príchode na miesto začali policajti okamžite poskytovať potrebnú pomoc a zabezpečovať miesto činu. „Snažíme sa prísť na to, čo presne sa stalo a čo k tomu viedlo,“ uviedla Murphyová s tým, že polícia prípad podrobne prešetrí.

 

Na útoku sa podľa polície podieľalo viacero strelcov, pričom Murphyová požiadala miestnych obyvateľov, aby sa hlásili na polícii v prípade, ak majú akékoľvek informácie o incidente. Polícia sa domnieva, že išlo o ojedinelý útok a verejnosti v súčasnosti nehrozí nebezpečenstvo.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Útok v katolíckom kostole neprežili desiatky veriacich



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies