Vladimíra Marcinková: Veronika Remišová účelovo zmenila zloženie predsedníctva, aby stranu ovládla

NETKY.SK • 2 Jún 2021, 07:27 • 2 min
Vladimíra Marcinková: Veronika Remišová účelovo zmenila zloženie predsedníctva, aby stranu ovládla

BRATISLAVA - Pred odchodom kompletného krídla Márie Kolíkovej odišla z rokovania aj poslankyňa Za ľudí Vladimíra Marcinková. Odohralo sa to po niekoľkých minútach.

slovakia

left justify in out

Médiám poskytla informácie priamo Vladimíra Marcinková. Portál aktuality zverejnil video s Marcinkovou.Svoj odchod odôvonila odvolaním Krpelana Veronikou Remišovou. Podľa vyjadrení Marcinkovej si tak Remišová zabezpečila väčšinu vo vedení.

 

img

 

Súvisiaci článok: Blamáž na rokovaní strany Za ľudí! Remišovej kritici opustili miestnosť!

 

„Nepovažujem to za demokratické. Keby chcela, tak by si teraz mohla odhlasovať aj to, aby z nej urobili princeznú Nefertiti. A to ma uráža," emotívne povedala Marcinková. Dodala, že bude zvažovať odchod z predsedníctva, ale aj zo strany.

 

"Som veľmi sklamaná," povedala Marcinková. "Mám obavy z toho, ako bude táto strana pokračovať," dodala. Rozhodla sa podľa jej slov zabuchnúť za sebou dvere. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies