Grécko skončilo posledné, optimistický triumf nad Maďarskom

NETKY.SK • 12 Október 2015, 14:11 • 2 min
Grécko skončilo posledné, optimistický triumf nad Maďarskom

ATÉNY - Víťazstvo aspoň v poslednom kvalifikačnom vystúpení v podaní gréckych futbalistov vlialo v krajine na Peloponézskom polostrova trochu optimizmu smerom do budúcnosti.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, Grécko v nedeľu zvíťazilo nad Maďarskom 4:3 v rámci eliminácie ME 2016 do Francúzska, ale v kvalifikačnej F-skupine obsadilo poslednú priečku so ziskom 6 bodov za jeden triumf a tri nerozhodné výsledky.

 

"Existuje lepšie Grécko a my ho chceme," objavil sa tento politický slogan z deväťdesiatych rokov minulého storočia v pondelok na titulke denníka SportDay. Gréci dosiahli prvé víťazstvo od júna 2014, keď v základnej skupine na MS v Brazílii zdolali hráčov Pobrežia Slonoviny (2:1). Na domácej pôde triumfovali premiérovo od novembra 2013, keď v baráži o spomenutý šampionát v Južnej Amerike prekonali Rumunov (3:1). "Nová generácia gréckych hráčov poslala odkaz smerom do budúcnosti, ale ani to nevymaže žalostný pohľad na hru mužstva v kvalifikácii. Jediným prínosom víťazstva 4:3 nad Maďarskom je to, že sme do tímu úspešne zapracovali niekoľko mladíkov," napísali v médiu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies