Gondolier sa stal hitom internetu, trénuje na svojom balkóne

NETKY.SK • 6 Apríl 2020, 14:32 • 2 min
Gondolier sa stal hitom internetu, trénuje na svojom balkóne

V tichých Benátkach sa kvôli koronavírusovej karanténe stretávajú s nútenou nečinnosťou aj stovky tamojších gondolierov, jeden z nich však svojimi pravidelnými tréningami na podomácky vyrobenom balkónovom trenažéri baví nielen susedov, ale aj ľudí na internete.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Osemdesiatdvaročný Lucio Dolcetto sa snaží udržať v kondícii a zároveň svojim nadhľadom a sebairóniou dodáva odvahu Talianom, ktorí jeho nahrávky sledujú, napísala agentúra DPA.

 

"Každé ráno trénujem 30 minút a pri tom sa môžem z balkóna pozerať na kanál," tvrdí gondolier, ktorý rovnako ako jeho kolegovia musel kvôli marcovému nariadeniu vlády zostať "na suchu".

 

Dôchodca sa ale snaží na svoju situáciu pozerať optimisticky a vo svojich videách zvesela vyzýva svojich divákov: "Priatelia! Udržujme sa vo forme!"

 

Dolcetto sa snaží udržať návyky svojho remesla vďaka dômyselne zostrojenému trenažéru, na ktorom pravidelne predstiera jazdu na hladine benátskej lagúny. Na jeho výrobu mu pritom stačili povrazy, gumy, drôty a pár tyčí. Cvičí vraj s pohľadom upretým na vodu a nestráca humor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona