Gómez sa nevráti do Turecka pre politické dôvody

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 22:32 • 2 min
Gómez sa nevráti do Turecka pre politické dôvody

ISTANBUL - Nemecký futbalový útočník Mario Gómez bol v uplynulej sezóne na hosťovaní v tureckom tíme Besiktas Istanbul z talianskej Fiorentiny a súčasťou dohody bola aj opcia na trvalý prestup, ale Gómez sa do Turecka nevráti.

slovakia

left justify in out

Rozhodol sa tak pre nedávny puč, ktorý sa v Turecku uskutočnil a zahynulo pri ňom 161 ľudí. Gómez v ostatnej sezóne 26 ligovými gólmi pomohol Besiktasu k zisku tureckého titulu a vyslúžil si aj nomináciu do nemeckej reprezentácie na ME 2016. Prezident Besiktasu Fikret Orman si ho chcel udržať v tíme aj naďalej.

 

"Bolo to náročné rozhodnutie a veľa som o tom rozmýšľal. Dôvodom je iba politická situácia, nemám žiadny športový ani iný dôvod, ktorý by ma prinútil urobiť toto rozhodnutie. Dúfam, že to pochopíte. Ďakujem klubu a fanúšikom, bol to fantastický rok," uviedol tridsaťjedenročný nemecký zakončovateľ a dodal: "Dúfam, že sa tieto politické problémy čoskoro vyriešia a potom si rád opäť zahrám za Besiktas." Informácie pochádzajú z portálu fourfourtwo.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies