Giggs sotva utají 40. narodeniny, ale veku neprikladá význam

NETKY.SK • 28 September 2013, 15:49 • 2 min
Giggs sotva utají 40. narodeniny, ale veku neprikladá význam

LONDÝN - "Viem, že v živote podaktorých ľudí je to skľučujúca zmena. Ja si však myslím, že ju treba prijať, príliš sa tým nezaoberať a zachovávať si vnútornú pohodu," vyhlásil waleský stredopoliar Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Veterán v drese futbalového Manchestru United Ryan Giggs sa blíži k životnému jubileu, okolo ktorého nehodlá robiť priveľký rozruch, aby sa nestal terčom sarkastických poznámok v šatni.

"Štyridsiatka je zjavne nová tridsiatka, takže sa na ten štvrtý krížik teším. Viem, že v živote podaktorých ľudí je to skľučujúca zmena. Ja si však myslím, že ju treba prijať, príliš sa tým nezaoberať a zachovávať si vnútornú pohodu. Nikdy som veku neprikladal prehnaný význam. Preferujem pozitívne rozpoloženie a momentálne sa veru cítim dobre," povedal pred sobotňajším ligovým zápasom s West Bromwichom Albion Giggs, ktorý bude štvrtý štyridsiatnik v histórii Premier League po triu Gordon Strachan, Kevin Phillips a Teddy Sheringham. 

Rodák z waleského Cardiffu Giggs dovŕši 40 rokov 29. novembra a je mu jasné, že tento dátum ťažko utají: "Keď na to dôjde, pokúsim sa pred okolím správať nenápadne. Uznávam však, že sa mi to sotva podarí." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies