Zlodeji autom vrazili do butiku Louis Vuitton vo Francúzsku, tento rok sa to stalo už druhý krát

NETKY.SK • 17 Máj 2023, 14:45 • 2 min
Zlodeji autom vrazili do butiku Louis Vuitton vo Francúzsku, tento rok sa to stalo už druhý krát

PARÍŽ - Zlodeji v stredu skoro ráno vrazili autom do dverí obchodu s dizajnérskym oblečením značky Louis Vuitton a ukradli odtiaľ kabelky a iné hodnotné predmety. Stalo sa to už druhýkrát v tomto roku.

slovakia

left justify in out

Obchod s luxusným tovarom v meste Lille na severovýchode Francúzska zlodeji vykradli už v januári, keď si odniesli väčšinu jeho sortimentu. Stredajšia krádež sa odohrala na svitaní, pričom zlodeji sa museli vyhnúť stĺpikom na chodníku pred budovou. Tie pribudli pred prestížnou budovou v štýle art deco po januárovej krádeži.

 

Auto počas krádeže narazilo do fasády budovy, uviedol pre AFP policajný zdroj. Odmietol však uviesť výšku škôd spôsobených krádežou firme s luxusným oblečením, ktorú vlastní najbohatší človek na svete Bernard Arnault. Starosta Lille Martine Aubry uviedol, že mesto pred budovou postaví novú prekážky, aby budovu i obchod ochránilo. Manažment okrem toho zvažuje aj inštaláciu bariér vnútri budovy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies