SHMÚ upozorňuje na vietor, sneženie a tvorbu snehových jazykov

NETKY.SK • 2 Február 2023, 11:25 • 2 min
SHMÚ upozorňuje na vietor, sneženie a tvorbu snehových jazykov

BRATISLAVA - Meteorológovia upozorňujú na vietor, sneženie i tvorbu snehových jazykov. Pre viaceré okresy vydali preto výstrahy prvého a druhého stupňa. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informuje na webe.

slovakia

left justify in out

Na väčšine územia Bratislavského, Trnavského a Nitrianskeho kraja a v Novom Meste nad Váhom, Myjave a Trenčíne platí pre vietor výstraha prvého stupňa do 18.00 h. V Poprade je výstraha pred vetrom do 20.00 h. Pozor na sneženie počas celého dňa si treba dať v Žilinskom kraji, Poprade, Ilave, Považskej Bystrici, Prievidzi, Púchove, Žarnovici, Žiari nad Hronom, Brezne a v Banskej Bystrici. Pred tvorbou snehových jazykov a závejov počas celého dňa meteorológovia upozorňujú v Žilinskom kraji, Poprade, Starej Ľubovni, Kežmarku, Ilave, Považskej Bystrici, Prievidzi, Púchove, Žiari nad Hronom, Žarnovici, Brezne, Banskej Štiavnici a v Banskej Bystrici. Výstraha druhého stupňa pred vetrom na horách platí od 11.00 h v Banskej Bystrici a Brezne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies