George Clooney sa zastal vojvodkyne Meghan

NETKY.SK • 9 Máj 2019, 09:32 • 2 min
George Clooney sa zastal vojvodkyne Meghan

LONDÝN - Americký herec George Clooney apeloval na médiá, aby dopriali MEghan pokoj a boli k nej "aspoň o niečo milšie".

slovakia

left justify in out

George Clooney spolu so svojou manželkou Amal sú blízkymi priateľmi vojvodkyne Meghan a jej manžela Harryho. Zúčastnili sa aj na ich minuloročnej svadbe. Podľa herca je prirodzené, že pokiaľ je niekto členom britskej kráľovskej rodiny, upierajú sa na neho zraky celého sveta. Navyše, po udalosti tak významnej, ako je narodenie potomka sa tento mediálny tlak ešte vystupňuje. Clooney však novinárov upozornil na to, aby pamätali, že Meghan je "mladá žena, ktorej sa práve narodilo dieťa" a potrebuje pokoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#georgeclooney #amalalamuddinclooney

Príspevok, ktorý zdieľa George Clooney (@george_clooney_page),

Harry a Meghan privítali svojho syna na svete v pondelok 6. mája v skorých ranných hodinách. Pôrod sa uskutočnil v utajení. Tak si to kráľovskí manželia totiž priali. Verejnosti sa s novým prírastkom pochválili až včera, kedy ho zároveň predstavili aj kráľovnej. Dostal meno Archie Harrison. "Je to nádherné. Mám tých dvoch najlepších chlapov na svete, takže som veľmi šťastná," povedala usmiata Meghan. "Má tú najzlatšiu povahu. Je úplne pokojný," doplnila, "Netuším, po kom to má," zavtipkoval Harry.

 


Archie Harrison Mountbatten-Windsor sa narodil v pondelok o 05:26 miestneho času (06:26 stredoeurópskeho letného času) a po narodení vážil 3 260 gramov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies