George Clooney chcel vyjadriť vďaku svojim blízkym praiteľom, daroval im preto neuveriteľnú sumu!

NETKY.SK • 18 December 2017, 12:25 • 2 min
George Clooney chcel vyjadriť vďaku svojim blízkym praiteľom, daroval im preto neuveriteľnú sumu!

Známy hollywoodsky herec George Clooney prekvapil svojich priateľov nečakaným vianočným darčekom.

slovakia

left justify in out

Salo sa tak ešte v roku 2013, kedy si známy herec pozval na večeru do svojho domu všetkých priateľov, ku ktorým cítil hlbokú vďačnosť. Išlo o jeho kolegov, spolupracovníkov a známych, ktorí mu behom jeho kariéry pomohli. Bolo ich celkom 14. Všetkým prítomným vyjadril svoju náklonnosť a povedal, že každý jeden z nich má v jeho živote nezastupiteľné miesto. A ako herec uviedol, patrí medzi tých šťastných ľudí, ktorí môžu rozdávať, preto sa rozhodol, že každému z nich daruje po jednom milióne dolárov. Dokopy teda išlo o sumu 14 miliónov.

 

Samotný herec, ako aj ľudia, ktorých sa významné gesto týkalo, o tom až doteraz mlčali. Clooney na seba nechcel týmto spôsobom strhávať pozornosť médií. Momentálne to o ňom však prezradil jeden z obdarovaných Rande Gerber, manžel modelky Cindy Crawford. Vyjadril sa, že si Clooneyho váži a prejav vďaky pre neho veľa znamená.

 

Ostatní obdarovaní ostali doposiaľ v anonymite. V mnohých prípadoch ide o osobnosti, ktoré sa nepohybujú v oblasti showbiznisu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies