Prečo zrušili dnešný proces s Lehelom Horváthom?

NETKY.SK • 2 November 2021, 13:32 • 2 min
Prečo zrušili dnešný proces s Lehelom Horváthom?

BRATISLAVA - Utorkové pojednávanie Špecializovaného trestného súdu v Pezinku s členom zločineckej skupiny sátorovcov, obžalovaným z piatich vrážd, je zrušené pre neprítomnosť dvoch obžalovaných.

slovakia

left justify in out

"Pojednávanie sa zrušilo pre neprítomnosť dvoch obžalovaných," spresnila hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková. Ďalšie hlavné pojednávanie je naplánované na 10. novembra, čítať by sa mali listinné dôkazy.

 

img

 

Lehel Horváth je okrem piatich vrážd obžalovaný aj zo skutkov podporovania a zosnovania zločineckej skupiny sátorovcov a krádeže 45,5 milióna slovenských korún z bezpečnostnej schránky v Dunajskej Strede. Medzi zavraždenými bol aj bos skupiny Ľudovít Sátor, k vražde ktorého sa Lehel Horváth priznal.

 

Súvisiaci článok: Na súde s bývalým členom sátorovcov predložia ďalšie dôkazy. Čo má na svedomí?

 

Na začiatku júna Krajský súd v Trnave zamietol odvolanie prokurátora voči minuloročnému oslobodzujúcemu rozsudku Okresného súdu v Trnave nad Lehelom Horváthom. Išlo o kauzu, keď mal Lehel Horváth so svojím synom Tiborom v roku 2018 hodiť svoju manželku do klietky k levici.
 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies