Mária Kolíková vstúpila do SaS

NETKY.SK • 22 Jún 2022, 11:42 • 2 min
Mária Kolíková vstúpila do SaS

BRATISLAVA - Strana prijala okrem ministerky spravodlivosti ďalších štyroch členov.

slovakia

left justify in out

Bývalá podpredsedníčka strany Za ľudí Mária Kolíková vstúpila do SaS. TASR to potvrdil hovorca SaS Ondrej Šprlák. Strana má k 20. júnu 255 členov.

 

img

 

„V pondelok 20. júna bola prijatá za členku SaS Mária Kolíková a s ňou aj ďalší štyria ľudia,“ povedal pre TASR Šprlák. Medzi novými členmi nie sú odídenci zo strany Za ľudí. Kolíková o svojom vstupe do SaS hovorila počas utorkovej diskusie Večer Mareka Vagoviča.

 

img

 

Kolíková odišla so Za ľudí na jeseň 2021 po konfliktoch s predsedníčkou strany Veronikou Remišovou. Skupina okolo ministerky spravodlivosti žiadala mimoriadny snem, kde by si strana volila nové vedenie. Kolíkovú chceli za šéfku Za ľudí. Okrem Kolíkovej odišli zo Za ľudí aj šiesti poslanci parlamentu Vladimír Ledecký, Marek Hattas, Tomáš Lehotský, Vladimíra Marcinková, Michal Luciak a Ján Benčík. Následne sa stali súčasťou poslaneckého klubu SaS.

 

Prečítajte si tiež: Na NAKA vypovedal šéf Hlasu Peter Pellegrini, výsluch súvisel s kauzou Súmrak



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona