Gal Gadot je dvojnásobnou matkou

NETKY.SK • 21 Marec 2017, 08:58 • 2 min
Gal Gadot je dvojnásobnou matkou

LOS ANGELES - Izraelská herečka a modelka Gal Gadot sa stala dvojnásobnou matkou. Rodáčka z mesta Roš ha-Ajin porodila manželovi, izraelskému obchodníkovi s nehnuteľnosťami Yaronovi Versanovi druhú dcéru. Dievčatko dostalo meno Maya, jej presný dátum narodenia však rodičia zatiaľ neprezradili.

slovakia

left justify in out

O radostnú správu sa podelila práve 31-ročná herečka, keď zverejnila v pondelok prostredníctvom služby Instagram čiernobielu fotografiu, na ktorej stojí spolu s manželom a prvou dcérou pri kočíku, pričom sa nachádzajú v nemocnici. "A potom sme boli štyria. Je tu, Maya," napísala k záberu.

Víťazka súťaže Miss Izrael z roku 2004 a Versano sa zosobášili v septembri 2008. O tri roky neskôr privítali na svete dcéru Almu. Dvojica informovala o očakávaní nového prírastku do rodiny začiatkom novembra, pričom tak spravila taktiež prostredníctvom Instagramu. 

Gal Gadot reprezentovala svoju krajinu na súťaži Miss Universe, ktorá sa konala v roku 2004 v Ekvádore. Známa je najmä ako Gisele z akčnej série Rýchlo a zbesilo (2009, 2011 a 2013). Zahrala si aj v snímkach Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010) alebo Nočné rande (2010). Objavila sa tiež v akčnom filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016), kde sa predstavila ako superhrdinka Wonder Woman. Úlohy odvážnej princeznej Amazoniek sa ujala aj v očakávanej snímke Wonder Woman, ktorá sa dostane do slovenských kín 1. júna. Túto postavu stvárni aj v pripravovanom filme Justice League a jeho pokračovaní Justice League Part Two.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies