Juraj Šeliga splní premiérovu požiadavku a vzdá sa postu podpredsedu NR SR

NETKY.SK • 22 Marec 2021, 16:43 • 2 min
Juraj Šeliga splní premiérovu požiadavku a vzdá sa postu podpredsedu NR SR

BRATISLAVA - Podpredseda parlamentu Juraj Šeliga (Za ľudí) dnes informoval orgány strany Za ľudí, že je pripravený opustiť tento post.

slovakia

left justify in out

Napísal to vo svojom profile na sociálnej sieti s tým, že do rokovaní o ďalšom postupe v koalícii je jeho funkcia k dispozícii strane a záujmu koalície

 

Doplnil, že aktuálne pokračujú rokovania na úrovni štvorkoalície. Igor Matovič (OĽaNO) v nedeľu (21. marca) vo svojom vyhlásení uviedol, že je ochotný odísť z funkcie predsedu vlády za splnenia niekoľkých podmienok. Jednou z nich je aj odchod Šeligu z funkcie podpredsedu Národnej rady SR (NR SR).

 

Súvisiace články: Sulík zloží v utorok demisiu do rúk prezidentky. SaS je naďalej ochotná rokovať o rekonštrukcii vlády

„Vzhľadom na vyššie uvedené som informoval predsedu NR SR Borisa Kollára (Sme rodina), že až do rozhodnutia straníckych orgánov a uzatvorenia novej koaličnej dohody nebudem viesť rokovanie NR SR,“ dodal Šeliga s tým, že Kollár to akceptoval.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies