Gáborík kritizoval topánky komisára NHL

NETKY.SK • 3 Február 2015, 09:08 • 2 min
Gáborík kritizoval topánky komisára NHL

WASHINGTON - Slovenský hokejista Marián Gáborík kritizoval na sociálnych sieťach topánky, ktoré si obul komisár NHL Gary Bettman počas prijatia hráčov Los Angeles Kings u prezidenta Baracka Obamu v Bielom dome vo Washingtone.

slovakia

left justify in out

Ku kritike sa pridal aj Drew Doughty. Gáborík poznámku o Bettmanových topánkach doplnil na Instagrame aj o dôkaz - fotografiu.

 

 

 

 

Liga má podľa svojich pravidiel možnosť potrestať hráčov a trénerov za kritiku výrokov rozhodcov či rozhodnutí vedenia súťaže. V tomto prípade však slovenskému krídelníkovi Kings nehrozí žiadna pokuta. Informuje o tom CBS Sports. 

 

Hráči Los Angeles Kings navštívili ako úradujúci víťazi Stanleyho pohára Baracka Obamu v pondelok. Do Bieleho domu prišiel celý tím Kings, nechýbali ani vrcholní predstavitelia NHL na čele s Garym Bettmanom. Gáborík absolvoval prvú návštevu Bieleho domu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies