Gáborík, Chára, Pánik bodovali, Halák bol opäť hviezda

NETKY.SK • 13 Október 2013, 10:51 • 2 min
Gáborík, Chára, Pánik bodovali, Halák bol opäť hviezda

NEW YORK - V súboji dvoch Slovákov bol úspešnejší Chára, ktorého Boston porazil Gáboríkov Columbus 3:1.

slovakia

left justify in out

Zámorská hokejová NHL mala na programe 11 zápasov, v ktorých sa presadili aj slovenskí hokejisti. Dve asistencie zaznamenal proti Pittsburghu útočník Tampy Bay Richard Pánik, ale "blesky" napokon prehrali gólom z poslednej minúty práve pri Pánikovom vylúčení 4:5. Hokejisti Columbusu podľahli finalistovi minulého ročníka Bostonu 1:3, bodovo sa presadili obaja slovenskí reprezentanti, domáci útočník Marián Gáborík ako i kapitán hostí Zdeno Chára si pripísali zhodne po jednej asistencii.

Brankár Jaroslav Halák priviedol St. Louis už k štvrtému víťazstvu v rade v tomto ročníku, keď bluesmani doma vyhrali nad NY Rangers 5:3 a Halák si pripísal 26 úspešných zákrokov. V hre boli aj ďalší dvaja Slováci, Marián Hossa s Chicagom vyhral nad Buffalom tesne 2:1, z jeho štyroch striel sa však neujala ani jedna. NY Islanders prehral v Nashville 2:3, ale obranca ostrovanov Ľubomír Višňovský, ktorý odohral 21:27 minút, si svoje štatistiky nerozšíril a na jeho konto pribudla iba jedna "mínuska". Montreal vyhral vo Vancouvri 4:1, no jeho brankár Peter Budaj šancu nedostal. Útočník Chicaga Michal Handzuš a obranca Philadelphie Andrej Meszároš šancu od svojich trénerov nedostali a zápasy sledovali len z tribúny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies