Futbalový agent chce Lásika pretlačit do národného tímu

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 13:21 • 2 min
Futbalový agent chce Lásika pretlačit do národného tímu

AVELLINO - Slovenský futbalový stredopoliar Richard Lásik by sa po skončení tejto sezóny mohol sťahovať z talianskeho druholigového Avellina do iného klubu.

slovakia

left justify in out

Agent 24-ročného hráča Federico Andrenacci pretaliansky portál tuttomercatoweb.com vyhlásil, že Lásik zaujal viaceré kluby na Apeninskom polostrove aj mimo neho.

 

"Momentálne je veľmi šťastný. Dostáva sa mu veľkej pozornosti vo Francúzsku, Taliansku aj ďalších krajinách. Zatiaľ však nepredbiehajme. Hlavné je, aby dokončil sezónu v Avelline," vyhlásil Andrenacci.

 

Známy sprostredkovateľ hráčskych služieb si myslí, že Lásik by mal byť súčasťou slovenskej reprezentácie. "Prečo ho nevolajú do slovenského tímu? Ťažko to vysvetliť. Možno je to tým, že Serie B sa nevenuje dostatočná pozornosť. Richard hrá dôležitú sezónu, klub je s ním spokojný, pochvaľuje si ho tréner Walter Novellino a nemáme núdzu o záujemcov," doplnil Federico Andrenacci.

 

Bratislavský rodák už má na svojom konte niekoľko štartov v národnom tíme 21-ky a dokonca aj v seniorskom A-tíme. Po nevydarených angažmánoch v bratislavskom Slovane a hosťovaní v Ostrave sa rozhodol pre nižšiu súťaž v Taliansku. Je všeobecne známe, že hráči s reprezentačnou nomináciou majú vyššiu trhovú hodnotu. Toho si je akiste vedomý aj súčasný agent Richarda Lásika. 

 

 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies