Magda Vášáryová a Hana Lasicová prehovorili. Vliali nádej fanúšikom, aj oni sa budú môcť rozlúčiť!

NETKY.SK • 24 Júl 2021, 16:09 • 2 min
Magda Vášáryová a Hana Lasicová prehovorili. Vliali nádej fanúšikom, aj oni sa budú môcť rozlúčiť!

Očarujúca Magda Vášáryová stála po boku svojho manžela vyše štyridsať rokov. Doteraz nemala silu vyjadriť sa k situácii o jeho úmrtí.

slovakia

left justify in out

"Nebudem dávať žiadne rozhovory. Ďakujem za pochopenie," ospravedlnila sa denníku Plus 7 dní. Magda Vášáryová má s Milanom Lasicom dve dcéry. Hanku a Žofiu. Prežili krásny život. Niet sa čo čudovať, že nemala chuť komunikovať  s médiami.

 

img

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZÁCIA: Milan Lasica už nie je medzi nami. Vo veku 81 rokov nás navždy opustil z miesta, ktoré bolo preňho všetkým

 

„V mene našej rodiny by som chcela poďakovať všetkým ľuďom, ktorí nám v týchto dňoch poslali veľké množstvo kondolencií a podelili sa s nami o osobné spomienky zo stretnutí s mojím manželom Milanom Lasicom,“ zverejnil vyjadrenie pani Vášáryovej portál cas.sk. Rozhodla sa objasniť, prečo sa rozhodli pre poslednú rozlúčku v kruhu najbližších.

 

img

 

"Veľmi oceňujeme, že ste pochopili naše prianie rozlúčiť sa s ním v kruhu našej rodiny,“ dodala. Dotieravosť zvedavcov v takejto situácii nemusí byť vždy na osoh. Avšak v tomto prípade  spolupatričnosť verejnosti na ich smútku a prejavenie obdivu Milanovi Lasicovi možno aspoň malým zlomkom pomôže zmierniť žiaľ celej rodiny.

 

img

 

Nádej pre fanúšikov

„Uvedomujeme si, že viacerí pociťujete potrebu rozlúčiť sa. Veľmi si to vážime a myslíme aj na vás,“ povedala dcéra Milana Lasicu, Hana.

 

 

Prečítajte si: AKTUALIZÁCIA: Očitý svedok o úmrtí Milana Lasicu! Na udalosť reagovali aj známe tváre

 

Rodina v spolupráci so Štúdiom L+S plánuje verejné podujatie, spomienkovú udalosť, ktorou si pripomenú a zaspomínajú na milovaného Milana Lasicu. „Pripravíme nejaký veľký spomienkový program, ale ten bude, po dohode s najbližšou rodinou a na základe objektívnej situácie, až po prázdninách,“ povedal riaditeľ Štúdia L+S Pavol Danišovič. 

 

Možno vás zaujme: AKTUALIZÁCIA: Súkromný pohreb Milana Lasicu sa už uskutočnil

 

„Chceme pozvať veľa ľudí, ale niektorí prichádzajú, niektorí odchádzajú, teraz sú dovolenky. V zásade nie je až také dôležité, či to bude o týždeň alebo neskôr, ale určite ten program bude,“ dodal Danišovič

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona