Futbalista zmeškal kvôli povinnostiam vlastnú svadbu, zastúpil ho brat

NETKY.SK • 7 August 2022, 11:31 • 2 min
Futbalista zmeškal kvôli povinnostiam vlastnú svadbu, zastúpil ho brat

Svet futbalu niekedy prináša kuriózne situácie. Svoje o tom vie aj africký futbalista Mohamed Buya Turay, ktorý kvôli povinnostiam v švédskom Malmö nestihol vlastnú svadbu, na ktorej ho zastúpil jeho brat.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný hráč prestúpil do Švédska pred niekoľkými týždňami a odvtedy svoju manželku nevidel. „Svadba bola 21. júla v Sierra Leone, ale ja som tam nebol, pretože klub chcel, aby som priletel skôr,“ vyjadril sa Turay, ktorý bol deň po plánovanom obrade oficiálne predstavený ako nová posila klubu.

 

 

Futbalista síce na sociálnych sieťach zverejnil svadobné fotky s manželkou, tie však boli urobené v predstihu. „Vyzerá to, ako by som na svadbe bol, ale nebolo to tak. Odfotili sme sa skôr. Pri obrade za mňa zaskakoval brat,“ uviedol.

 

Zahraničné médiá neinformovali o tom, prečo vedenie klubu trvalo na predčasnom príchode novej posily a neumožnilo Turayovi užiť si veľký deň. Zamilovaný párik si bude musieť počkať aj na svadobnú cestu, pretože hráč musí dokončiť povinnosti v práci. „Najskôr musíme vyhrať ligu,“ dodal s úsmevom. Švédska najvyššia súťaž sa, na rozdiel od väčšiny európskych líg, začína na jar a končí na jeseň.

 

 

Turay vyrastal v chudobných uliciach Sierry Leone, kde si jeho talent všimol skaut klubu FC Mattia. Peniaze, ktoré dostal na to, aby sa na tréning presúval autobusom, radšej použil na jedlo pre svoju rodinu a na tréning chodil pešo. Jeho futbalová cesta ho okrem Švédska zaviedla aj do Belgicka a Číny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona