Futbalista Vélezu Sarsfield Iván Bella skolaboval na trávniku

NETKY.SK • 20 Apríl 2013, 12:05 • 2 min
Futbalista Vélezu Sarsfield Iván Bella skolaboval na trávniku

BUENOS AIRES - Futbalista Vélezu Sarsfield Iván Bella skolaboval po skončení piatkového zápasu najvyššej argentínskej súťaže doma s Newell´s Old Boys (1:3).

slovakia

left justify in out

Spoluhráči si najskôr mysleli, že stredopoliar dostal kŕče. Lekári mu priamo na trávniku poskytli prvú pomoc a sanitka ho z ihriska previezla do blízkej nemocnice. "V súčasnosti je na pozorovaniach, múdrejší budeme až neskôr," citujú viaceré argentínske médiá tréner Vélezu Ricarda Garecu. Podľa viceprezidenta Vélezu Júlia Baldomara mohol hráč utrpieť epileptický záchvat. Newell´s Old Boys víťazstvom na trávniku Sarsfieldu potvrdil líderskú pozíciu v Torneo Final najvyššej argentínskej futbalovej súťaže Primera División.

Dvadsaťtriročný Bella je odchovancom Bélezu. V minulosti reprezentoval Argentínu v kategórii do 20 rokov, vlani sa dočkal aj prvej pozvánky do národného tímu. S Vélezom získal tri tituly v argentínskej súťaži. O jeho služby prejavilo záujem niekoľko európskych klubov, najväčší Newcastle United. Informáciu priniesol web goal.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies