Fursenko rezignoval na post prezidenta Ruskej futbalovej únie

NETKY.SK • 26 Jún 2012, 07:23 • 2 min
Fursenko rezignoval na post prezidenta Ruskej futbalovej únie

Fursenko rezignoval na post prezidenta Ruskej futbalovej únie - Futbal Prezident Ruskej futbalovej únie Sergej Fursenko rezignoval na svoj post. Dôvodom sú zlé výsledky reprezentácie na majstrovstvách Európy v Poľsku a na Ukrajine.

slovakia

left justify in out

img

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prezident Ruskej futbalovej únie Sergej Fursenko rezignoval na svoj post. Dôvodom sú zlé výsledky reprezentácie na majstrovstvách Európy v Poľsku a na Ukrajine.
      Fursenko, ktorý je aj členom výkonného výboru Európskej futbalovej únie (UEFA), sa rozhodol opustiť funkciu po pondelňajšom stretnutí s prezidentom Ruskej federácie Vladimírom Putinom. "Chcem sa ospravedlniť fanúšikom za naše výsledky na šampionáte. Musel som spraviť ťažké rozhodnutie - končím na poste šéfa RFU," odkázal Fursenko svojmu priateľovi Putinovi.
      Päťdesiatosemročný funkcionár viedol úniu od februára 2010, predtým pracoval ako prezident v tíme Zenit Petrohrad. Rusko skončilo na turnaji po poslednom zápase A-skupiny, keď podľahlo Grécku 0:1.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies