Plánujete dovolenku? Z Bratislavy sa dá lietať do nových destinácií!

NETKY.SK • 27 Marec 2022, 13:00 • 2 min
Plánujete dovolenku? Z Bratislavy sa dá lietať do nových destinácií!

BRATISLAVA - Nové priame spojenia z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave iste potešia mnohých Slovákov.

slovakia

left justify in out

Z bratislavského letiska sa dá od nedele pravidelne lietať do Záhrebu a na Sicíliu. V utorok (29. 3.) spustí linku do tureckého Dalamanu a hlavného mesta Bulharska Sofie. TASR o tom informovalo Letisko M. R. Štefánika v Bratislave. „Let medzi Bratislavou a Záhrebom potrvá 55 minút a Ryanair ho zabezpečí svojím Boeingom 737-800 s kapacitou 189 miest pre cestujúcich,“ priblížil letisko. Z Bratislavy do chorvátskeho Záhrebu bude lietať trikrát týždenne - v nedeľu, stredu a piatok.

 

img

 

Írska letecká spoločnosť Ryanair, ktorá je najväčším prevádzkovateľom pravidelných letov z Bratislavy, v nedeľu obnoví aj priamu leteckú linku do Trapani na Sicílii v Taliansku. Ľudia tam budú môcť letieť dvakrát za týždeň, a to vo štvrtok a nedeľu.

 

V utorok zároveň Ryanair obnoví priamu leteckú linku z Bratislavy do tureckého Dalamanu a spiatočne, ktorú zabezpečoval pred koronakrízou. „Do svojej ponuky v tento deň pridá aj úplne novú leteckú linku do bulharskej Sofie,“ poukázalo letisko.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Ruský oligarcha Roman Abramovič si vraj hľadá nové bývanie na exotickom mieste

 

Dopravca od nedele do konca októbra, keď platí letný letový poriadok, ponúka 20 pravidelných liniek. „Sú medzi nimi lety do dovolenkových letovísk, prevádzkované až počas leta, od júna, a to na grécky ostrov Korfu či do bulharského Burgasu. Cestujúci si môžu zvoliť lety aj do Alghera na Sardínii, na Malorku, do gréckeho Solúna, na Pafos na Cypre či na Maltu a iné,“ spresnilo Letisko M. R. Štefánika.

 

img

 

Spoločnosť Ryanair pokračuje aj v prevádzke letov z Bratislavy na Kanárske ostrovy, konkrétne na ostrov Lanzarote, a do dánskej Kodane. Tieto linky spustil dopravca ako novinky počas minuloročnej zimy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona