Úvodný súboj Slovákov dopadol lepšie pre Bostonské duo

NETKY.SK • 24 August 2020, 10:09 • 2 min
Úvodný súboj Slovákov dopadol lepšie pre Bostonské duo

EDMONTON/TORONTO- V prvom playoff dueli medzi Bostonom Bruins a Tampov Bay Lightning sa z víťazstva tešila dvojica Slovákov. V druhom zápase si Vegas Golden Knights hravo poradili s kosatkami z Vancouveru

slovakia

left justify in out

Skvelý výkon Jaroslava Haláka

Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák priviedol 35 úspešnými zákrokmi Boston k víťazstvu 3:2 nad Tampou Bay v úvodnom zápase 2. kola play off NHL. Bruins sa vďaka nemu ujali vedenia v sérii hranej na štyri víťazstvá.

Halák čelil v zápase 37 strelám, inkasoval iba dvakrát, keď ho za stavu 3:0 pre Boston v tretej tretine dvakrát prekonal švédsky obranca "bleskov" Victor Hedman. "Medvedi" sa okrem brankára mohli opäť spoľahnúť na svoj prvý útok, David Pastrňák a Brad Marchand zaznamenali zhodne gól a asistenciu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boston Bruins (@nhlbruins),

 

Vegas nedal šancu Vancouveru

V druhom zápase, ktorý sa hral v noci na pondelok, si hráči Vegas poradili s Vancouverom hladko 5:0 a ujali sa vedenia v semifinálovej sérii Západnej konferencie. Riley Smith, Mark Stone a Alex Tuch si pripísali zhodne gól a asistenciu, veľkou oporou "zlatých rytierov" bol brankár Robin Lehner, ktorý sa zaskvel čistým kontom.

 

 

Sekerov Dallas zdolal Colorado

Hviezdy z Dallasu v prvom zápase porazili lavíny z Colorada. V Sekerovom tíme zažiaril ruský hokejista Alexander Radulov, ktorý si pripísal na svoje konto dva góly a jednu asistenciu. Okrem prehry pre Colorado prišla ďalšia smutná správa, v druhej tretine sa zranil nemecký brankár Colorada Philipp Grubauer, ktorého musel nahradiť český brankár Pavel Francouz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies