Ftáčnik odovzdal petíciu za svoju kandidatúru

NETKY.SK • 18 September 2014, 17:03 • 2 min
Ftáčnik odovzdal petíciu za svoju kandidatúru

BRATISLAVA - Súčasný primátor Milan Ftáčnik (nezávislý s podporou Smeru-SD), ktorý sa chystá zabojovať o post hlavy mesta aj v novembrových komunálnych voľbách, dnes mestskej volebnej komisii odovzdal petíciu za svoju opätovnú kandidatúru.

slovakia

left justify in out

 Podporilo ho v nej vyše 4000 Bratislavčanov. 
     

"Ftáčnik spustil petíciu v polovici júla s cieľom získať pre jeho opätovnú kandidatúru mandát priamo od občanov," povedal riaditeľ kancelárie primátora Ľubomír Andrassy. Určite sa však podľa jeho slov nebude tváriť, že so stranou Smer-SD nemá nič spoločné. "Hodnotovo mu boli princípy sociálnej demokracie vždy najbližšie, pričom podpora neznamená nomináciu," podotkol Andrassy.
     

Volebný program pre obdobie 2014-2018 chce Ftáčnik predstaviť začiatkom októbra. "Bude postavený na myšlienke, že Bratislava je mestom pre ľudí, ktoré je otvorené moderným a udržateľným riešeniam, kde princípy sociálnej súdržnosti limitujú úroveň kvality života," dodal Andrassy.
     

Ftáčnik dnes zároveň vyhodnotí naplnenie priorít volebného programu, ktorým sa uchádzal v minulých komunálnych voľbách o dôveru Bratislavčanov. Predstúpi pred verejnosť o 17.00 h v Zrkadlovej sále Primaciálneho paláca. 
     

Vyzývateľmi Milana Ftáčnika budú neúspešný kandidát na prezidenta Milan Kňažko (nezávislý s podporou KDH), Ivo Nesrovnal (nezávislý, nedávno vystúpil z SDKÚ-DS), Miroslav Dragun z občianskeho združenia Nie ropovodu a fotograf Andrej Palacko.
     

Komunálne voľby budú 15. novembra. Strany majú podať kandidátky do 21. septembra.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies