Frešo: Kraj robí maximum pre prípravu výstavby D4 a R7

NETKY.SK • 19 Január 2015, 08:35 • 2 min
Frešo: Kraj robí maximum pre prípravu výstavby D4 a R7

BRATISLAVA - Bratislavský samosprávny kraj (BSK) je pripravený byť aj naďalej maximálne nápomocný pri príprave výstavby diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7. Predseda BSK Pavol Frešo verí, že Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) a Ministerstvu dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja (MDVRR) SR, v ktorých kompetencii je realizácia oboch úsekov, sa podarí dodržať predsavzaté termíny výstavby.

slovakia

left justify in out

Frešo pripomenul, že D4 i R7 majú riešiť súčasnú dopravnú situáciu v Bratislave a jej satelitoch, ktorá "sa stáva neprekonateľným problémom". Kraj podľa jeho slov podnikol všetky kroky k urýchlenému začatiu výstavby.

 

"Od roku 2009 vytrvalo odstraňujeme všetky byrokratické prekážky, ktoré by bránili projektu a aj vďaka súčinnosti úradu BSK prechádza projekt z papierov do reálneho sveta," povedal predseda BSK.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies