Freddie Mercury je späť, oživila ho dosiaľ nezverejnená skladba. Balada, ktorú musíte počuť

NETKY.SK • 14 Október 2022, 09:00 • 2 min
Freddie Mercury je späť, oživila ho dosiaľ nezverejnená skladba. Balada, ktorú musíte počuť

LONDÝN – Britská skupina Queen prekvapila nielen fanúšikov, ale i jej členovia nepredpokladali, že sa to stane. Rozhodli sa totiž, že na verejnosť ponúknu dosiaľ neznámu pieseň Face It Alone, v ktorej sa opäť môžeme pokochať hlasom už zosnulého speváka Freddieho Mercuryho.

slovakia

left justify in out

Pesnička sa nahrala už dávno, v roku 1988, keď už bolo známe, že Mercury trpí vírusom HIV.

Bubeník Roger Taylor sa vyjadril, že vraj na tento klenot trochu pozabudli, avšak hudba je nádherná a emotívna, zatiaľ čo gitarista si zasa už niekoľkokrát na nahrávku spomenul, vždy ale usúdil, že je zbytočné ju obnovovať.

Je to pomalá balada s pochmúrnou atmosférou a zvukoví technici dokázali, že by bola obrovská škoda nezachrániť ju. V budúcnosti sa nevyhneme ešte ďalším dobrým správam, lebo Face It Alone nie je jediná skladba z bohatej histórie, má ich byť niekoľko ďalších, ktoré nám pripomenú, prečo bola kapela Queen taká úspešná a koniec koncov stále úspešná aj je.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies