Francúzsky priateľ Mikaely Shiffrinovej to prepískol, z Pjongčangu ho poslali domov!

NETKY.SK • 19 Február 2018, 13:30 • 2 min
Francúzsky priateľ Mikaely Shiffrinovej to prepískol, z Pjongčangu ho poslali domov!

PJONGČANG - Francúzsky lyžiar Mathieu Faivre doplatil na svoj komentár po nedeľňajšom obrovskom slalome na zimných olympijských hrách v kórejskom Pjongčangu.

slovakia

left justify in out

Partner Američanky Mikaely Shiffrinovej obsadil až siedme miesto. "Keby ste vedeli, čo si myslím o našom tíme," zhodnotil v rozhovore s novinármi. Dvadsaťšesťročný úradujúci majster sveta sa síce ospravedlnil, ale vedenie výpravy bolo nekompromisné a poslalo ho domov.

 

Francúzi na nedeľňajších pretekoch získali bronz zásluhou Alexisa Pinturaulta. "Som tu za seba, cítil som, že som v druhom kole išiel dobre, no po dojazde som dostal facku," lamentoval Faivre.

Tešiť sa môže aspoň z úspechu svoje partnerky Shiffrinovej, ktorá v obrovskom slalom žien získala zlato, jej druhé po triumfe v slalome pred štyrmi rokmi v Soči. 
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies