GAMING Charitatívná a herná udalosť Jingle Jam 2021 vyzbierala naozaj štedrú finančnú odmenu

NETKY.SK • 2 Január 2022, 13:00 • 2 min
GAMING Charitatívná a herná udalosť Jingle Jam 2021 vyzbierala naozaj štedrú finančnú odmenu

Udalosť Jingle Jam 2021 sa opäť spustila začiatkom decembra, kde streameri zabávali 14 dní svojím obsahom hráčov prostredníctvom live vysielania. Hráči mali možnosť darovať ľubovoľnú finančnú čiastku na zvolenú charitatívnu organizáciu z dostupnej ponuky.

slovakia

left justify in out

Podporovatelia charitatívneho eventu mali možnosť získať balík plný herného obsahu a zľavových kupónov. Tento balík získali tí podporovatelia charitatívneho eventu, ktorí prispeli stanovenou čiastkou (£35 a viac) vo forme dobrovoľného príspevku. Balík digitálnych hier a zľavových kupónov mal hodnotu £650. Jingle Jam upozornil na aktiváciu hier do 1. januára 2022, aby hráčom ich aktivácia digitálnej licencie neprepadla.

 

Počas charitatívnej udalosti Jingle Jam 2021 sa podarilo vyzbierať £3,345,226.00. Ide o naozaj mimoriadne štedrú čiastku. Počas 10 rokov sa vďaka podpore hráčov, herných vývojárov a vydavateľov podarilo vyzbierať viac ako 20 miliónov dolárov. Vďaka tomu mohli pomôcť zlepšiť svet a prispieť na dobrú vec.

 

Do charitatívnej činnosti sa mohli zapojiť aj iní streameri vďaka platforme Tiltify, ktorá zabezpečovala spracovanie všetkých finančných darov. Streameri mali možnosť pripojiť Jingle Jam kampaň do svojho živého vysielania, čo napomohlo zvýšiť povedomie o tejto udalosti a podporiť tak charitatívnu zbierku s možnosťou darovania, zatiaľ čo mohli sledovať obsah toho, čo ich najviac baví.

 

Možno vás zaujme: GAMING Mega zľavy a Steam Awards 2021



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies