FOTO z rokovania v parlamente: Iba jeden poslanec Smeru

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 17:49 • 2 min
FOTO z rokovania v parlamente: Iba jeden poslanec Smeru

BRATISLAVA – Viete si predstaviť, že by ste nemuseli chodiť do práce a pritom by vás stále platili?! Áno aj takéto zamestnania existujú. Stačí byť poslancom Národnej rady SR.

slovakia

left justify in out

Poslanci Smeru si z rokovaní Národnej rady veľkú hlavu asi nerobia, pretože dnes počas rozpravy o tom, ako pomôcť malým firmám, živnostníkom pred veľkými firmami ako Váhostav, bol v rokovacej sále prítomný iba jeden poslanec za Smer-SD.

 

img

 

Poslanci si veľmi radi ľúbia "odskočiť" z parlamentu. Po stredajšom (18.3.) hlasovaní poslanci za Smer-SD Jaroslav Baška a Štefan Gašparovič nasadli do auta a vyrazili na výlet do rakúskeho mestečka Neusiedler am See, kde navštívili miestnu vinotéku. V parlamente sa však stále rokovalo, zistil denník Plus 1 deň. A hoci od výletu neubehli ani dva dni, Baška si naň nevedel spomenúť, keď sa ho na výlet opýtala redaktorka denníka. Oveľa ochotnejšie nereagoval ani jeho kolega Štefan Gašparovič, ktorý pred novinármi ušiel s mobilom na uchu do svojej kancelárie.

 

Poslanci zarábajú mesačne asi 3500 eur. Okrem toho majú nárok na rôzne príplatky, či už na asistentov alebo za členstvo vo výboroch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies