Letisko Košice od jari navýši počet leteckých spojení

NETKY.SK • 23 Január 2023, 12:30 • 2 min
Letisko Košice od jari navýši počet leteckých spojení

Košice - Letisko Košice od jari navýši počet leteckých spojení, dôjde aj k obnoveniu niektorých spojov. Spoločnosť Ryanair, ktorá pozastavila odlety do Viedne a do Varšavy, však momentálne neplánuje ich obnovenie, uvažuje o inej vhodnej destinácii.

slovakia

left justify in out

Od 27. marca obnoví svoje spojenie z Košíc letecká spoločnosť Eurowings do destinácie Düsserdolf a takisto aj letecká spoločnosť LOT do Varšavy. Lety týchto dvoch spoločností sú na zimu pozastavené. "Ryanair navyšuje frekvencie letov do Prahy na štyri až päť týždenne namiesto dvoch aktuálnych, do Varšavy je v ponuke šesť odletov týždenne, do Viedne s leteckou spoločnosťou Austrian Airlines 13 letov týždenne. Do nemeckého Düsserdolfu sú to dve frekvencie týždenne, a to v pondelok a piatok," spresnila. Kočišová pripomenula, že z Košíc sa dá odletieť priamym letom do Viedne, Varšavy, Prahy, Düsserdolfu, Londýna Lutonu, Londýna Stanstedu, Liverpoolu a Dublinu. "S jedným prestupom vedia naši cestujúci odletieť do viac ako 300 destinácií do celého sveta," dodala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies