VIDEO: Igor Matovič sa rozlúčil s ľuďmi ako premiér SR. Z hľadiska pandémie už máme podľa neho to najhoršie za sebou

NETKY.SK • 31 Marec 2021, 19:50 • 2 min
VIDEO: Igor Matovič sa rozlúčil s ľuďmi ako premiér SR. Z hľadiska pandémie už máme podľa neho to najhoršie za sebou

BRATISLAVA - Bývalý predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO) v poslednom videopríhovore vo funkcii premiéra uviedol, že Slovensko je už za vrcholom krízy a bude lepšie. Zároveň poďakoval občanom a zaželal im všetko dobré.

slovakia

left justify in out

Dosluhujúci premiér podotkol, že Slovensko prežilo najťažší rok od konca druhej svetovej vojny. "Celý čas som mal však jediný cieľ, chrániť životy a zdravie. Na druhej strane si myslím, že už sme za vrcholom a že už bude len a len lepšie."

 

 

"Chcel by som vás poprosiť o nádej a dobro, o radosť, o prežívanie dennodennej radosti a dobra, ktoré v sebe máme a aby sme ich rozdávali. Lebo len tak sa z tohto ťažkého obdobia vieme dostať,“ povedal Matovič.

 

Ospravedlnil sa všetkým občanom SR 
Budúci minister financií SR v utorok 30. marca na tlačovej konferencii v prezidentskom paláci po tom, ako prezidentka Zuzana Čaputová prijala jeho demisiu, požiadal verejnosť o odpustenie všetkých chýb, ktoré počas posledného roka spravil.

 

img

 

Prečo Matovič odchádza? 

Nový predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO) Matovičovi poďakoval a skonštatoval, že jeho odchod je veľkým gestom, ktoré nemá obdobu. Podotkol, že Matovič neodstupuje pre korupciu či vraždu, ale aby upokojil politickú situáciu a nespokojnosť ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies