FOTO + VIDEO Zmrzlina ako šperk? Neuveríte, čo ponúka kalifornská cukráreň, budete chcieť ochutnať tiež!

NETKY.SK • 8 Apríl 2018, 15:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Zmrzlina ako šperk? Neuveríte, čo ponúka kalifornská cukráreň, budete chcieť ochutnať tiež!

Takúto zmrzlinu si len tak niekde nedoprajete!

slovakia

left justify in out

Zmrzlina je azda tou najtypickejšou letnou pochúťkou. Radi si ju doprajú deti, ale aj dospelí, niekto čokoládovú, iní ovocné. Výrobcovia nás zároveň každý rok potešia novým sezónnym hitom. Príchutí je naozaj od výmyslu sveta. A svoju obľúbenú si nájdu aj tí, ktorí sú citliví na laktózu, prípadne vegáni. Avšak takú, akú vám  „načapujú“ v kalifornskom Anaheime, u nás zatiaľ nenájdeme.

 

Originálny majiteľ istej anaheimskej zmrzlinárne tento rok poteší okrem labužníkov aj straky. Svoju zmrzlinu totiž najnovšie oblepuje 24 karátovým zlatom. Tenučký plátok na kopček pekne priľne a vytvorí neopakovateľný efekt.

 

 

V prevádzke si stačí vybrať svoju obľúbenú príchuť ako základ a následne prichádza na rad luxus v podobe zlatých plátkov. Pokiaľ by ste mali zmiešané pocity z jedenia zlata, neobávajte sa. V takomto množstve je úplne prípustné, odborníci dokonca vyzdvihujú jeho pozitívne účinky na ľudský organizmus.

 

Pýtate sa koľko by takáto paráda mohla stáť? Nuž, rozhodne nie toľko, ako bežný kopček zmrzliny, na akú sme navyknutí. Cena vás však nezruinuje. Stojí približne 15 dolárov. Vyzerá však tak vábne, že sa vôbec niet čo čudovať obrovskému úspechu, ktorý zožala na sociálnych sieťach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies