FOTO V reklame na plavky pózuje záhadná kráska, neuveríte koľko má rokov

NETKY.SK • 13 Január 2017, 16:00 • 2 min
FOTO V reklame na plavky pózuje záhadná kráska, neuveríte koľko má rokov

KALIFORNIA – S modelingom sa ľuďom väčšinou asociujú mladé štíhle dievčatá. Tento stereotyp však vyvracia Yazemeenah Rossi, ktorá vyzerá tak, že dokáže zastaviť čas.

slovakia

left justify in out

Yazemeenah má 61 rokov, no jej krása je stále aktuálna. V spolupráci s online obchodom Dreslyn, ktorý sa zameriava na minimalistickú módu, prezentuje plavky aj bikiny. Na fotkách vidno, že pred objektív naozaj patrí.

 

img

 

Účelom tejto reklamnej kampane bolo poukázať na to, že plavky nemusia prezentovať len mladé dievčatá, ale mnoho nádherných žien sa nachádza aj v staršom veku.

 

“Yazemeenah Rossi je žena, ktorá vyžaruje vitalitu a zdravie. Je krásna a stará sa o seba a svoje telo. Predstavuje osobu, ktorá je inteligentná, verí sama v seba a doslova žiari”, povedala zakladateľka spoločnosti Dreslyn, Brooke Taylor Corcia.

 

img

 

Yazemeenah Rossi sa narodila v roku 1955 vo Francúzsku ale vyrastala na Korzike. Pracuje ako modelka, vizuálna umelkyňa a fotografka portrétov. Momentálne žije v Kalifornii.

 

Všetky ženy sa pravdepodobne pýtajú, ako stále dokáže vyzerať tak dobre?
V príspevku pre pre Sunday Times prezradila, ako funguje. “Nemám žiadne veľké tajomstvo. Všetko, čo som kedy robila bolo, že som jedla biopotraviny ešte predtým, ako prišli do módy,” povedala.

 


“Na pokožku používam len oleje a na vlasy si aplikujem repkový olej. Aspoň raz týždenne chodím na peeling s olivovým olejom a cukrom. Denne zjem aspoň jedno avokádo, ďalej konzumujem veľa organického mäsa a rýb.”

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies