FOTO Traja ožratí Briti nastúpili na zlú loď: Skončili v Sýrii, zachránili ich Rusi

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 14:00 • 2 min
FOTO Traja ožratí Briti nastúpili na zlú loď: Skončili v Sýrii, zachránili ich Rusi

LARNAKA – Traja Briti si užívali dovolenku na Cypre a rozhodli sa ju okoreniť plavbou na lodi. Neskončili však v žiadnej modrej lagúne, ale vo vojnou rozvrátenej Sýrii.

slovakia

left justify in out

Lewis Ellis (25), Alex McCormick (19) a James Wallman (23) sa z cyperskej destinácii Ayia Napa chceli ísť pozrieť na delfíny, ale nasadli na nesprávnu loď, ktorá ich doviezla do prístavu Tartus.

 

Trojica Britov, ktorí na Cypre pracujú, boli poriadne opití a zabudli si lístky na loď doma. Nechceli sa pre ne vrátiť naspať, a tak nasadli na inú loď. Až v polovici cesty zistili, že idú veľmi ďaleko od ich pôvodnej destinácie. Do prístavu Tartus to trvalo až 9 hodín.

 

„Je to neuveriteľný príbeh. Chceli sme sa ísť pozrieť na delfíny a skončili sme v Sýrii,“ povedal Lewis pre austrálsky web news.com.au. „Poslednú diskotéku zatvorili o pol ôsmej ráno, a tak sme sa vybrali do prístavu, ktorý sme mali opustiť o deviatej ráno,“ dodal Lewis.

 

„Mali sme na sebe iba trenírky, mali sme poriadnu opicu a vyzerali sme akoby sme išli na párty na lodi. Vytriezveli sme , keď nás zastavila vojenská polícia a začali nás vypočúvať, čo robíme v Sýrii,“ opísal celú situáciu Lewis.

 

Nakoniec ich zachránili Rusi, ktorí im ponúkli jedlo, pripojenie na internet a nakoniec ich posadili na loď, ktorá ich dopravila naspäť na Cyprus.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies