FOTO Telo jej môžu závidieť aj tínedžerky, neuveríte koľko rokov má táto fitness kráska

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 18:00 • 2 min
FOTO Telo jej môžu závidieť aj tínedžerky, neuveríte koľko rokov má táto fitness kráska

XINYANG – Táto žena s postavou fitness modelky je v skutočnosti 50-ročná matka, ktorá si na internete získala obrovské množstvo fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Ye pochádza z mesta Xinyang v centrálnej čínskej provincii Che-nan, vyzerá sotva na 30 rokov a mätie mužov aj ženy po celom svete.

 

img

 

Fitness mama zdieľa svoj aktívny a inšpiratívny život na sociálnej sieti. Perfektnej postave vďačí za nekompromisný športový režim. Ye chodí plávať každý deň a minimálne 2-3 razy do týždňa maká dve hodiny v posilňovni. Výhovorky u nej nemajú žiadne miesto, ak nestíha posilku, zacvičí si doma.

 

Nádherná mamička, ktorej telo môžu závidieť aj tínedžerky, má už dospelého syna. Prezradila, že posilňuje už 20 rokov, odkedy dovŕšila tridsiatku.

 

img

 

Hoci v priemere dve hodiny cvičenia denne sa zdá mnohým ľuďom veľa, Ye tvrdí, že zdravie a kondícia stoja za tú námahu.

 

Pani Ye, ako ju prezývajú fanúšikovia, začiatkom tohto roku v marci preplávala úžinu Malacca medzi indonézskym ostrovom Sumatra a Malajským polostrovom. Jej ďalším veľkým cieľom je v septembri prekročiť rieku Han v Južnej Kórei.

 

Fitness mama sa nechala počuť, že jej snom je mať telo ako modelky z Victoria Secret, aj keď mnohí jej obdivovatelia tvrdia, že už ho dávno dosiahla. Ye vidí svoju budúcnosť jasne, bikiny chce nosiť až do 80-tky.

 

img

 

img

 

img

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies