PML: Poznáme zápasnícku kartu premiérového podujatia, príde aj Muradov

NETKY.SK • 15 Január 2022, 11:55 • 2 min
PML: Poznáme zápasnícku kartu premiérového podujatia, príde aj Muradov

Projekt s názvom Professional Muaythai League odštartuje v Trenčíne už 29. januára. Novovzniknutá postojárska organizácia postupne odhaľuje zápasnícku kartu a ďalšie zaujímavosti.

slovakia

left justify in out

Špeciálnym hosťom večera bude Makhmud Muradov, známy z pôsobenia v najprestížnejšej MMA organizácii sveta UFC. Fanúšikovia na Slovensku tak budú mať jedinečnú šancu získať spoločnú fotografiu či podpis. Spoločnosť sa týmto krokom snaží na seba upriamiť pred debutovým podujatím čo najväčšiu pozornosť.

 

img

 

V PML sa bude bojovať iba podľa pravidiel K-1 Muay Thai. Jednou z hlavných tvárí bude majsterka sveta a Európy Monika Chochlíková, ktorá v hlavnom zápase večera nastúpi proti švajčiarskej bojovníčke Aline Seiberth, ktorá zbierala skúsenosti aj na podujatiach ENFUSION.

 

Srbský bombardér Strahinja Mitrić nastúpi v súboji ťažkých váh proti Čechovi Michalovi Reissingerovi, zatiaľ čo sa v akcii predstaví aj slovenská jednotka a Interkontinentálny šampión WMC Lukáš Mandinec. Jeho súperom bude talentovaný český bojovník Denis Hnídek. Na podujatí uvidíme aj semifinálové zápasy turnaja o titul šampióna PML v kategórii do 95 kilogramov. Z víťazstva sa bude tešiť jeden zo štvorice Ivan Bartek, Melvin Mané, Adam Audy, Attila Szerján.

 

 

V akcii sa takisto predstaví devätnásťročná Lenka Škundová z Victory Gym Trenčín, ktorá si v rámci súboja do 55 kg zmeria sily s Juliannou Csatlós z Maďarska. Škundová patrí medzi najväčšie talenty na Slovensku a vo svojom debutovom zápase v novej organizácii bude chcieť uspieť.

 

Vo váhovej kategórii do 80 kg vyrazí do boja ďalší slovenský zástupca René Kupunec z Cerberos Gym, ktorý má na konte takmer 30 profesionálnych zápasov. Pokoriť ho bude chcieť Ondrěj Malina, zverenec legendárneho Jirku Apeltauera. Ďalší česko-slovenský súboj uvidíme v podaní Rastislava KlimáčekaDominika Hašku.

 

img

 

Hlavná karta

 

Monika Chochlíková vs Aline Seiberth

Strahinja Mitrić vs Michal Reissinger

Lukáš Mandinec vs Denis Hnídek

Semifinále Grand Prix do 95 kg

 

Prelims karta

 

Lenka Škundová vs Julianna Csatlós

René Kupunec vs Ondrěj Malina

Rastislav Klimáček vs Dominik Haška

Jakub Dobiáš vs Andrej Morávek

Lukáš Rus vs Jiří Páv



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies