FOTO Recept: Rybacie fašírky

NETKY.SK • 27 August 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Rybacie fašírky

BRATISLAVA - Fašírky sa dajú pripraviť nie len z mäsa a zeleniny, ale kľudne aj z ryby.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 kg filiet z pangasiusa, 1 nastrúhanú mrkvu, 1 vajce, 100 g strúhaného syru, korenie na ryby, 1 cibuľu, petržlenovú vňať, ovsené vločky, strúhanku, olej,

 

Príprava:

Filety opečieme z oboch strán na oleji. Vidličkou ich roztlačíme, pridáme nastrúhanú mrkvu, vajce, syr, sekanú petržlenovú vňať, nakrájanú cibuľku, korenie a ovsených vločiek toľko, aby sme vytvorili zmes na fašírky. 

 

img

 

img

 

img

 

Tie potom obaľujeme v strúhanke a z oboch strán vyprážame na oleji. 

 

img

 

Podávame so zemiakovou kašou a tatárskou omáčkou.

 

img

 

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies