BRATISLAVA – A zase problém čo uvariť rýchlo, lacno a chutne. Nech sa páči, tu je recept presne podľa vašich požiadaviek.
Suroviny pre 4 osoby:
8 vajíčok, 2 PL masla, 1 cibuľa, 2 dcl pochúťkovej smotany, 2 PL hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá petržlenová vňať, trošku citrónovej šťavy, 1 ČL sardelovej pasty,
Príprava receptu:
1. Cibuľu nakrájame na drobno a speníme na masle. Pridáme nakrájanú petržlenovú vňať, smotanu v ktorej sme rozmiešali hladkú múku, soľ, mleté korenie podľa chuti, citrónovú šťavu a sardelovú pastu. Necháme prejsť varom.
2. Medzi tým uvaríme vajíčka na tvrdo, olúpeme a pokrájame na kolieska. Vložíme do uvarenej omáčky.
3. Podávame s čerstvou bagetkou.
Čas prípravy: 20 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies