Divadlo Astorka čakajú v 34. sezóne nové premiéry i festival

NETKY.SK • 15 September 2023, 10:00 • 2 min
Divadlo Astorka čakajú v 34. sezóne nové premiéry i festival

Repertoár divadla obohatia tri nové inscenácie, ktoré budú na Slovensku uvedené prvýkrát. Ide o hry Kartónový otecko, Príhody tuláka po Slovensku a Ženy veľkých mužov.

slovakia

left justify in out

Bratislavské Divadlo Astorka Korzo '90 čakajú v 34. sezóne nové premiéry, Festival Astorka 2024, Dni Astorky v Prahe i účasť na Noci divadiel. 

Repertoár divadla obohatia tri nové inscenácie, ktoré budú na Slovensku uvedené prvýkrát. Ide o hry Kartónový otecko, Príhody tuláka po Slovensku a Ženy veľkých mužov. "Všetky tri pripravované hry spája interpretácia znakov a atmosféry spoločnosti prostredníctvom nadhľadu či paradoxu," .
Spoločným znakom hier je tiež tendencia nachádzať ostrovy dobra, porozumenia, trpezlivosti, spolupatričnosti ako protipól k všeobecne vládnucej polarizácii národa, duchovnému aj morálnemu úpadku, nespokojnosti a nepriateľstvu. Zároveň divadlo od septembra pravidelne uvádza v rámci repertoáru aj divadelné inscenácie uplynulých sezón.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Vinceová
Zdroj: TERAZ, Foto: FB Divadlo ASTORKA Korzo 90
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies