Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
3. jún. 2023Karolína
BratislavaBratislava
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
19.06.2015 13:00 Relax
FOTO Recept: Paštéta z králičej pečene
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
19.06.2015 13:00 Relax

FOTO Recept: Paštéta z králičej pečene



BRATISLAVA - Štipka odvahy, lyžička odhodlania, miska dobrej nálady, chvíľa času a takéto skvelá paštéta môže byť na vašom stole.


Suroviny:

300 g králičej pečene, 300 g králičieho mäsa, 1 vajíčko, 10 plátov anglickej slaniny, 2-3 PL bieleho vína, 1 rožok, 200 g slaniny, soľ, 3 strúčiky cesnaku, mleté korenie, mletá sladká paprika, soľ,

 

Príprava:

1. Rožok namočíme do vína a vyžmýkame. Potom ho spolu s mäsom, pečeňou a slaninou zomelieme.

 

 

2. Pridáme vajíčko, prelisovaný cesnak , mleté korenie, mletú papriku a soľ. Dobre premiešame. Ak je zmes riedka, zahustíme ju strúhankou.

 

 

3. Formu na srnčí chrbát vystelieme anglickou slaninou, dáme zmes na paštétu, zakryjeme znovu slaninou a alobalom.  Pečieme vo vodnom kúpeli 60 minút pri 165°C. Vyberieme, formu zaťažíme a necháme vychladnúť.

 

 

 

Krájame na plátky, podávame s čerstvým pečivom.

 

 

Čas prípravy: 120 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok