AKTUALIZOVANÉ FOTO Muž sa priznal k vražde zamestnankyne britskej ambasády v Libanone

NETKY.SK • 18 December 2017, 06:38 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ FOTO Muž sa priznal k vražde zamestnankyne britskej ambasády v Libanone

BEJRÚT - Mladú Britku, ktorá pracovala na veľvyslanectve Spojeného kráľovstva v Bejrúte, našli zaškrtenú pri ceste východne od libanonskej metropoly.

slovakia

left justify in out

Libanonská polícia zadržala muža v súvislosti s vraždou zamestnankyne britského veľvyslanectva v Bejrúte. Muž sa priznal k činu, ktorý podľa nich nebol politicky motivovaný. Žena bola zaškrtená povrazom.

 

Britské ministerstvo zahraničných vecí v Londýne potvrdilo smrť zamestnankyne veľvyslanectva. Britské úrady však odmietli k prípadu poskytnúť bližšie podrobnosti. Tamojšie médiá a jej priatelia obeť identifikovali ako Rebeccu Dykesovú.

 

"Celé veľvyslanectvo je hlboko šokované a zarmútené touto správou," uviedol britský veľvyslanec v Libanone Hugo Shorter. "Myslíme na rodinu Becky, jej priateľov a kolegov pri ich tragickej strate," dodal. Priatelia uviedli, že v sobotu mala letieť domov na Vianoce.

 

Libanonský bezpečnostný predstaviteľ potvrdil, že na okraji cesty východne od Bejrútu našli v sobotu skoro ráno telo ženy, ktorú neskôr identifikovali ako pracovníčku britskej ambasády.

 

Forenzný zdroj uviedol, že vyšetrujú presnú príčinu smrti ženy, ako aj to, či nebola obeťou sexuálneho zneužitia.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies