FOTO Polícia obvinila troch mužov, z áut kradli pohonné hmoty

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 10:49 • 2 min
FOTO Polícia obvinila troch mužov, z áut kradli pohonné hmoty

BANSKÁ BYSTRICA - Policajti v Detve obvinili troch mužov z áut kradli pohonné hmoty

slovakia

left justify in out

Polícia v Detve obvinila z prečinu krádeže a prečinu poškodzovania cudzej veci v spolupáchateľstve 28-ročného Juraja zo Sniny, 18-ročného Michala z Detvy a 21-ročného Mariána z Korytárok. V období od 15. do 17. mája sa vlámali do 3 osobných a 2 nákladných motorových vozidiel vo Zvolene, v Detve a v obci Vígľaš.

 

Vo Zvolene, na parkovisku na ulici A. Hlinku sa vlámali do osobného motorového vozidla Ford Focus. Poškodili plastovú palivovú nádrž vozidla a odčerpali približne 5 litrov benzínu. Majiteľovi spôsobili krádežou a poškodením škodu viac ako 340 eur. Na tej istej ulici sa vlámali aj do nákladného motorového vozidla Renault Master. Z poškodenej nádrže ukradli približne 58 litrov nafty. Spoločnosti z Lučenca vznikla škoda 799 eur.

 

V Detve na ulici M.R. Štefánika, na odstavnej parkovacej ploche za pohostinstvom, sa vlámali do dvoch palivových vzájomne prepojených nádrží na nákladnom motorovom vozidle Renault. Spolu ukradli 150 litrov nafty, čím spôsobili škodu spoločnosti z Trenčína, odhadnutú na 110 eur.

 

V obci Vígľaš na parkovisku pri Vígľašskom zámku, sa vlámali do dvoch osobných motorových vozidiel Fiat Seicento a Opel Tigra. Z obidvoch ukradli z palivovej nádrže približne 25 litrov benzínu. Krádežou a poškodením vznikla majiteľom škoda odhadnutá na 1270 eur.

 

Po vykonaní procesných úkonov poverený príslušník dvoch obvinených mužov prepustil zo zadržania a stíhaní budú na slobode. Obvineného Juraja umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. V minulosti bol už 4 krát súdne trestaný za násilnú aj majetkovú trestnú činnosť. Za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody až na 2 roky.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies