FOTO Policajti zastavili muža s falošným vodičákom. Neuveríte, akú tam mal fotku

NETKY.SK • 23 Marec 2018, 18:05 • 2 min
FOTO Policajti zastavili muža s falošným vodičákom. Neuveríte, akú tam mal fotku

NORFOLK - Keď sa niekto pokúša podvádzať, väčšinou sa snaží byť nenápadný. Nemenovaný vodič z Británie to však urobil presne opačne.

slovakia

left justify in out

Muža, ktorý jazdil bez povolenia, námatkovo zastavila polícia. Keď sa mužom zákona do rúk dostal vodičský preukaz, nestačili sa čudovať. Na doklade bola fotografia s podobizňou slávnej postavičky Del Boya Trottera zo seriálu "Only Fools and Horses", ktorý bol v Británii v 80. rokoch jednou z najslávnejších komédií. Okrem toho tam mal aj nesprávnu adresu bydliska, nepatrila ani slávnej postavičke ani vodičovi.

 

img

 

Kto by to bol povedal, že si to polícia všimne. Muž, ktorý falošný doklad vlastnil,  sa na Del Boya ani len náhodou nepodobal. Polícia mu oznámila, že má neplatný vodičák a okrem toho jazdí bez poistenia. Auto mu okamžite zabavili. Priznali však, že sa pobavili a fotografiu smiešneho dokladu zverejnili na Twitteri.

 

Polícia dodala, že vodič im doklad nepredložil s cieľom ich oklamať. Našli ho pri prehliadke auta. To však nemení nič na fakte, že šoférovať ilegálne. Srandista tak bude čeliť finančnému postihu.

 

Nie je to prvý ani jediný prípad. Len pred niekoľkými dňami zastavila polícia v Thames Valley neidentifikovateľného vodiča, ktorý im podal vodičský preukaz s menom Homer Simpson. Ukázalo sa, že ani on nemal poistenie. A ževraj majú Briti suché vtipy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies