Prestupové obdobie sa blíži, ktoré hviezdy sú na odchode?

NETKY.SK • 26 December 2021, 10:00 • 2 min
Prestupové obdobie sa blíži, ktoré hviezdy sú na odchode?

Zimné prestupové obdobie je za dverami a špekulácie o prestupoch pomaly ale isto naberajú na obrátkach. Tak ktoré futbalové hviezdy majú k zmene zamestnávateľa najbližšie?

slovakia

left justify in out

Ferran Torres naspäť do Španielska

 

Takmer už hotovou vecou je prestup Ferrana Torresa do katalánskej Barcelony, Torres bude pravdepodobne prvou posilou trénera Barcelony Xaviho. Barca údaje zaplatí 55 miliónov euro  za mladučkého Španiela, ktorý nehral za City od septembra kvôli zraneniu chodidla. Torresovou silnou stránkou je, že dokáže hrať na oboch krídlach útoku a dokonca aj šikovného hrotového útočníka. V tohtoročnej sezóne zasiahol Torres iba do 7 zápasov, v ktorých sa dokázal trikrát presadiť a jedenkrát asistovať.

 

 

Nespokojný Martial sa pravdepodobne presunie do Sevilly

 

Kedysi jeden z najhorúcejších prestupov v histórii červených diablov, no teraz takmer neviditeľný hráč, ktorý potrebuje zmenu klubu ako soľ. Anthony Martial by sa mal presunúť v zime do španielskej Sevilly a bude sa snažiť o reštart svojej kariéry. Po debute ako hrom sa od Martiala v Manchestri čakali veľké veci, no jeho kolísavé výkony ho stáli miesto v základnej zostave a nový tréner Ragnick s ním v boji o top 4 zrejme nepočíta. V tejto sezóne odohral iba 359. minút a na konte má iba jeden presný zásah.

 

 

De Ligt je v Juventuse nespokojný

 

Prestup bývalého kapitána Ajaxu, ktorý bol považovaný za najlepšieho stredného obrancu novej generácie, sa k talianskemu majstrov zdal ako excelentný ťah pre obe strany. De Ligt sa mohol učiť od najlepšej stopérskej dvojice v Taliansku a do budúcna mal byť jasnou voľbou číslo jedna. Lenže jeho výkony nenaplnili očakávania vedenia starej dámy a aj 3 roky po jeho prestupe nedostáva mladý Holanďan toľko priestoru, koľko by si predstavoval. Jeho ďalšia destinácia doposiaľ nie je známa, no Holanďan je naklonený k prestupu a Juventus sa nechal počuť, že je pripravený na predaj mladého stopéra. O De Ligta je veľky záujem v Anglicku a tímy ako Chelsea, alebo Tottenham pozorne monitorujú situáciu.

 

 

Franck Kessie do PSG?

 

Jeden z najlepších defenzívnych štítov svetového futbalu je blízko k prestupu zo San Sira. Reprezentant Pobrežia Slonoviny odmietol predĺžiť zmluvu s milánskym AC a údaje hladá nového zamestnávateľa. Ak by sa presunul do francúzskeho PSG, tak by nebol prvým hráčom, ktorý by takýmto spôsobom opustil Rossoneri a prestúpil práve do PSG.

 

Kessie patrí medzi ťahúňov znovuzrodeného Milána a táto strata by zanechala veľkú dieru v zálohe Rossoneri. Ďalším z európskych veľkoklubov, ktorý sa zaujíma o Kessiého služby, je londýnsky Tottenham. Ako náhradu za Kessiého plánuje Miláno podpísať Renata Sanchésa z Lille, ktorý vo Francúzsku naplno reštartoval svoju kariéru.

 

 

Kam nakoniec zamieri Dušan Vlahovič? 

 

Najlepší útočník talianskej ligy je momentálne najlákavejším prospektom pre najväčších európskych gigantov. Vlahovič v Serii A predvádza fantastické výkony a vedenie Fiorentiny sa už niekoľkokrát snažilo s Vlahovičom zmluvu predĺžiť. Údajne mu bola ponúknutá najlukratívnejšia zmluva v histórii klubu, no mladý Srb každý pokus o predĺženie zmluvy zablokoval. 

 

Najväčší záujem o mladého kanoniera má Manchester City, o ktorom je známe to, že ak nejakého hráča naozaj chce, tak ho aj dostane. V aktuálnom ročníku Vlahovič kraľuje tabuľke strelcov so 16 gólmi a vytiahol Fiorentinu na sympatické 7. miesto Serie A.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies