FOTO Modelky na týchto fotkách si ani nevšimnete! Fotografka vytvára dokonalú ilúziu

NETKY.SK • 9 Máj 2018, 13:00 • 2 min
FOTO Modelky na týchto fotkách si ani nevšimnete! Fotografka vytvára dokonalú ilúziu

Fotografka z Litvy vytvára zábery, ktoré vás dostanú do pomykova.

slovakia

left justify in out

Vilija Vitkute je pôvodne z Litvy, no už nejaký čas žije v Nórsku. Má hneď dve záľuby, v ktorých vyniká. Prvou je fotografovanie prírody a druhou bodypainting. Keď sa tieto dve jej zručnosti spoja, vzniká neuveriteľná harmónia. Jej špecifický štýl uchvátil už mnohých ľudí po celom svete.

 

Vilija prezradila, že severská príroda ju fascinovala odmalička. Práve tu trávi väčšinu svojho času a ako vraví, v nej čerpá inšpiráciu pre svoju zaujímavú tvorbu. V magických nórskych lesoch zabúda na čas a vďaka slobode, ktorú tu cíti, sa dokáže venovať svojej práci.

 

Mladá fotografka pracuje s modelkami, ktorých telo pomaľuje prepracovaným bodypaintingom tak, že dokonale zapadnú do okolitej prírody. Keď si človek snímky prezerá, má pocit, že sa díva na prekrásne prírodné scenérie, až keď sa zahľadí lepšie postrehne, že na fotografii pózuje nahá žena.

 

Vilija svoju prácu opisuje ako fascinujúcu, ale aj veľmi náročnú, a to tak pre ňu, ako aj pre samotné modelky. Vzhľadom na to, že často pracuje v tvrdých prírodných podmienkach a snehu, musí robiť naozaj rýchlo.

 

V každom prípade, výsledok jej tvorby je dych vyrážajúci!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies