FOTO Len 12-ročný chlapec potetoval svojho učiteľa matematiky, dali by ste si povedať aj vy?

NETKY.SK • 2 August 2017, 19:38 • 2 min
FOTO Len 12-ročný chlapec potetoval svojho učiteľa matematiky, dali by ste si povedať aj vy?

PANAMA – Čo ste robili vy vo veku 12 rokov? Väčšina ľudí v tomto období netuší, ako sa bude ich život vyvíjať. Jedinečný Ezrah Dormon však už svoju kariéru odštartoval.

slovakia

left justify in out

Jeho snom je cestovať po svete s tetovacou pištolou, aby bol vždy a všade pripravený maľovať na ľudské telá.

 

 

Thanks for trusting me and support me in all this. Today I am better because I had this amazing oportunity. Thanks @bemund ⚡️🦈❣️

Príspevok, ktorý zdieľa Ezrah The Shark Dormon (@eztheshark),

 

Ezrah sa stále učí, no jeho rukami už prešlo 20 ľudí vrátane jeho rodičov a učiteľa matematiky. Okrem samotného tetovania aj navrhuje vlastné motívy, ktoré sa stretli s veľkým úspechom.

 

 

Inšpirovala ho jeho mama, keď si dala vytetovať kvetinku a on mohol celý proces sledovať. Tatér Ali Garcia ho zaučil a nechal ho si toto remeslo vyskúšať. Ezrah je mu za túto šancu veľmi vďačný a častokrát mu na sociálnej sieti pri fotografiách jeho výtvorov ďakuje.

 

Vyzýva sa žraloka a napodobňuje svoju matku a otca, rovnako ako učiteľ matematiky, ktorý zvyčajne praktizuje grapefruity.

 

Ezrah väčšinou trénuje na grapefruitoch. Vie, že má pred sebou ešte dlhú cestu, no vykročil veľmi dobre a má skutočne talent. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies