FOTO Lady Gaga si Davida Bowieho naozaj vážila, na telo si dala vytetovať jeho tvár

NETKY.SK • 15 Február 2016, 17:00 • 2 min
FOTO Lady Gaga si Davida Bowieho naozaj vážila, na telo si dala vytetovať jeho tvár

LOS ANGELES – Americká speváčka Lady Gaga (29) si dala vytetovať tvár zosnulého Davida Bowieho len dva dni predtým, ako si ho mala uctiť na ceremónii Grammy Awards.

slovakia

left justify in out

Lady Gaga však ukázala, ako veľa pre ňu tento hudobník znamenal, a preto sa jej teraz na ľavých rebrách vyníma veľký portrét jeho tváre. Speváčka celý proces zdokumentovala a podelila sa o fotky z verejnosťou. Portrét, ktorý ju zdobí, bol coverom albumu Davida Bowieho Aladdin Sane z roku 1973.

 

David Bowie zomrel minulý mesiac vo veku 69 rokov po tajnom boji s rakovinou, len niekoľko dní po vydaní svojho 25. štúdiového albumu Blackstar. Davidova tvár nie je jediným tetovaním, ktoré vyjadruje jej lásku k hudbe. Na pravom bicepse má trúbku, ktorú jej nakreslil Tony Bennett, s ktorým vydali spoločný jazzový album.

 

"Spýtala som sa Tonyho, či mi načrtne trúbku. Potom som si ju dala aj vytetovať, pretože sa mi veľmi páčila," vysvetlila speváčka. Na ceremoniály Grammy Awards, ktorého súčasťou bude aj módna prehliadka, by mala Lady Gaga na počesť zosnulého Davida zaspievať približne štyri piesne. „Nemôžeme ignorovať ani jeho vplyv na módu a pop kultúru v širokom kontexte," dodala Gaga.

 

 

Gaga gets new David Bowie tattoo! ⚡️

Fotka uverejnená používateľom ladygaga (@ladygagagold),

 

 

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies