FOTO Košickí futbalisti boli na vianočných trhoch v Berlíne krátko pred útokom

NETKY.SK • 20 December 2016, 14:29 • 2 min
FOTO Košickí futbalisti boli na vianočných trhoch v Berlíne krátko pred útokom

BERLÍN – Košickí futbalisti mali obrovské šťastie. Na vianočných trhoch v Berlíne v štvrti Charlottenburg, kde narazil kamión a zabil 12 ľudí, totiž boli aj futbalisti z Košíc.

slovakia

left justify in out

Podľa webu kosicednes.sk, boli futbalisti Lokomotívy Košice František Pavúk a Boris Gáll, hráč DAC Tomáš Huk a kapitán VSS Košice František Vancák na návšteve ich spoločného kamaráta a slovenského reprezentanta Ondreja Dudu, ktorý hrá za Herthu Berlín.

 

 

 

#berlin

Fotka uverejnená používateľom Feri Vancák (@ferivancak),

 

„Ondrej nás v pondelok všetkých pozval na obed. Zostali sme potom ešte v centre mesta. On mal podvečer svoj program, lebo šiel rehabilitovať za fyzioterapeutom. Ja s priateľkou Miškou sme sa išli prejsť práve na vianočné trhy a na mieste tragédie sme boli okolo šiestej, teda dve hodiny predtým, než sa to stalo...," povedal František Pavúk a dodal: "V pondelok večer sme mali v pláne všetci spolu v partii si pozrieť televízny prenos z liverpoolskeho futbalového derby. Vybrali sme sa teda k Ondrejovi Dudovi, keďže spíme u neho. Autom sme prechádzali znova okolo trhov a stánkov, mohli byť dve minúty po šialenej jazde kamióna. Všetko bolo úplne čerstvé, videli sme hrozné veci, na mieste tragédie nebola ešte ani polícia... ."

 

Ondrej Duda zverejnil na svojom Instagrame príspevok, v ktorom všetkých uistil, že je v poriadku. „Som v poriadku..súcitím so všetkými čo ich to postihlo...Majte sa radi všetci,“ napísal hráč Herthy Berlín.

 

 

 

#prayforberlin#prayforworld Som v poriadku 🙏súcitim so všetkými čo ich to postihlo...Majte sa radi všetci

Fotka uverejnená používateľom Ondrej Duda (@dudao_10),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies