FOTO Jozef OKLAMČÁK oslavuje: Jeho misska získala v ČÍNE titul MISS EUROPE

NETKY.SK • 1 Október 2016, 18:07 • 2 min
FOTO Jozef OKLAMČÁK oslavuje: Jeho misska získala v ČÍNE titul MISS EUROPE

WENZHOU - Slovenska JÚLIA KOKORUĎOVÁ na svetovej súťaži MISS TOURISM QUEEN INTERNATONAL 2016 v Číne dokázala, že slovenské dievčatá patria medzi najkrajšie na sveta.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Dôkazom je aj tá skutočnosť, že JÚLIA bola ocenená titulom MISS TOURISM of EUROPE 2016 a týmto sa stala najkrajšou Európankou na tejto svetovej súťaži.

 

Na túto súťaž ju vybral a delegoval majiteľ licencie pre ČESKÚ a SLOVENSKÚ REPUBLIKU, medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu JOZEF OKLAMČÁK.

 

Ako sme vás už informovali, Júlia sa na súťaž veľmi intenzívne pripravovala vyše dvoch mesiacov na sústredení v Chorvátsku, ale hlavne vo Fitnes centre Olymp v Prešove pod vedením trénera MARKO GIZELA. A nebolo to márne, dôkazom je aj jej ocenenie.

 

Veľký úspech mal aj jej národný kroj  z obce DOBRÁ NIVA, ktorý jej na súťaž zabezpečila JANA KUCBELOVÁ a jej firma PARTA, slovenské ľudové kroje z DETVY

 

K jej úspechu veľmi napomohli aj nádherné finálové šaty a garderóba, od Svadobného centra DANKA, z obce KAPIŠOVÁ, neďaleko Svidníka.

 

No a Jozefa Oklamčáka nesklamala ani jeho česká delegátka, finalistka tohtoročnej ČESKEJ MISS Nikola KOVAŘÍKOVÁ, ktorá si v Číne "vysmiala" titul I.VICEMISS BEST SMILE.

 

Ako nám povedal známy krasológ, zakladateľ novodobej tradície súťaže MISS v bývalom Československu a  MISS SLOVENSKO, v súčasnosti prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, Jozef Oklamčák, "umiestnenie JÚLIE a aj titul MISS TOURISM of EUROPE, považujem za úspech nielen jej, ale aj môj osobný. Od výberového kastingu, keď som sa rozhodol ju delegovať  na túto súťaž, sme si veľmi rozumeli, po každej stránke a veril som, že v Číne bude úspešná. Júlia nesklamala. Jednoducho bola to správna voľba. A rovnako ma potešila aj moja česká delegátka NIKOLA, ktorá si doslova "vysmiala" v čínskom meste Wenzhou titul I.VICEMISS BEST SMILE."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies